Meewerkend logistiek teamleider, fulltime

Locatie: Dalfsen

De Aviateur Banketbakkerijen B.V. (zie ook: www.aviateur.nl), onderdeel van Biscuit International, produceert in haar 6 moderne industriële banketbakkerijen een ruim assortiment banketartikelen, die in binnen- en buitenland verkocht worden. Voor onze vestiging in Dalfsen zoeken wij een:

Meewerkend logistiek teamleider (full-time, 40 uur p/w).

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Logistiek Teamleider geef je leiding aan een team van vier logistiek medewerkers in een warehouse met een totale opslag capaciteit van +/- 2800 pallets. Je coördineert en begeleidt alle werkzaamheden in het magazijn teneinde de goederenstroom optimaal te beheersen, denk hierbij aan inslag, opslag, picking en uitslag werkzaamheden, alles in combinatie met scanning. Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen en draagt zelf dus direct bij aan dit gehele proces. Je onderhoudt goed contact met ons centrale warehouse in Broek op Langedijk (NH) en bent continu bezig met proces optimalisatie.

Wat breng je mee?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde logistieke opleiding;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt niet over een 07:00-16:00 mentaliteit en bent flexibel;
  • Kennis van en ervaring met productieprocessen;
  • Kennis van ERP systemen (bij voorkeur Navision).

Wat bieden wij?

Bij de Aviateur Groep werk je met 350 collega’s die gedreven zijn om elke dag de handen uit de mouwen te steken. De Banketgroep en Aviateur hebben samen 13 bakkerijen verspreid over Nederland en Duitsland. We hebben een kantoor in Tilburg en een vernieuwd kantoor in Broek op Langedijk. Je werkomgeving is nuchter en informeel. Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan waarin je je kunt ontwikkelen binnen een sterk groeiende organisatie. Je krijgt de vrijheid om samen met de logistiek manager stappen te zetten in de herstructurering van de huidige inrichting. De komende periode zal in het teken staan van de integratie met de Banketgroep. Je komt te werken in een leuk team en je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zoetwaren.

We maken graag kennis:

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via onze website of per mail naar hr@aviateur.nl. Als je vragen hebt, kun je direct bellen met Jord Mulder (hoofd logistiek) op 0226-331169 of mailen naar j.mulder@aviateur.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren