Logistiek teamleider, fulltime

Locatie: Broek op Langedijk

De Aviateur Banketbakkerijen B.V. (zie ook: www.aviateur.nl), onderdeel van Biscuit International, produceert in haar 11 moderne industriële banketbakkerijen een ruim assortiment banketartikelen, die in binnen- en buitenland verkocht worden. Voor onze locatie in Broek op Langedijk (nabij Alkmaar) zoeken wij een:

Logistiek teamleider (40 uur per week, 2-ploegendienst)

Wat ga je doen?

    Als Logistiek Teamleider geef je leiding aan een team van 7 logistiek medewerkers in een warehouse met een totale opslag capaciteit van +- 6000 pallet locaties. In samenwerking met de andere teamleider coördineer en begeleidt jij alle werkzaamheden in het magazijn teneinde de goederenstroom optimaal te beheersen. Denk hierbij aan inslag, opslag, picking en uitslag werkzaamheden, alles in combinatie met scanning. Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen en draagt zelf dus direct bij aan dit gehele proces. Je onderhoudt goed contact met ons 2e Warehouse in Dalfsen en zorgt voor de juiste afstemming.

Wat vragen wij?

  • MBO/HBO werk en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde logistieke opleiding;
  • In het bezit van een reachtruck certificaat;
  • Kennis van Microsoft Office (Excel);
  • Kennis van ERP-systemen (bij voorkeur Navision;
  • Je bent flexibel, resultaatgericht en stressbestending;
  • Je kunt goed leidinggeven, plannen en organiseren;
  • Je bent bereid om te werken in een 2-ploegendienst.

Wat bieden wij?

Bij ons werken 1000 collega’s die gedreven zijn om elke dag de handen uit de mouwen te steken. De Banketgroep en Aviateur hebben samen 11 bakkerijen verspreid over Nederland en Duitsland. We hebben een kantoor in Tilburg en een vernieuwd kantoor in Broek op Langedijk. Je werkomgeving is nuchter en informeel. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zoetwaren.

We maken graag kennis:

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan via onze website of per mail naar hr@aviateur.nl. Als je vragen hebt, kun je direct bellen met Jord Mulder (hoofd logistiek) op 0226-331169 of mailen naar jmulder@biscuitinternational.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren