Avond chauffeur (CE) binnenland, fulltime.

Locatie: Broek op Langedijk

De Aviateur Banketbakkerijen BV, onderdeel van Biscuit International, produceert in haar 6 moderne industriële banketbakkerijen een ruim assortiment banketartikelen, die in binnen- en buitenland verkocht worden. Voor onze centrale locatie in Broek op Langedijk (vlakbij Alkmaar) zoeken wij een:

 

Avond chauffeur (CE) binnenland (full-time).

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van onze goederen aan de Nederlandse Retail en zorgt dat deze op tijd en volgens de norm worden afgeleverd. Klantspecifieke eisen worden daarbij nageleefd. Je krijgt een vaste trekker + oplegger combinatie tot je beschikking (die wordt gedeeld met de dag chauffeur). Naast de uitgaande stromen zal je retour laden bij onze vestigingen en leveranciers, om uiteindelijk weer te eindigen bij ons centrale warehouse in Broek op Langedijk.

 

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van CE rijbewijs met code 95 en bij voorkeur een LZV-certificaat;
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Broek op Langedijk;
  • Je bent bereid jaarlijks bijscholing te volgen (code 95);
  • Je bent nauwkeurig, representatief, pro-actief en flexibel;
  • Je houdt van aanpakken.

 

Wat bieden wij?

Bij de Aviateur Groep werk je met 350 collega’s die gedreven zijn om elke dag de handen uit de mouwen te steken. De Banketgroep en Aviateur hebben samen 13 bakkerijen verspreid over Nederland en Duitsland. We hebben een kantoor in Tilburg en een vernieuwd kantoor in Broek op Langedijk. Je werkomgeving is nuchter en informeel. De komende periode zal in het teken staan van de integratie met de Banketgroep. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zoetwaren.

 

We maken graag kennis:

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren kan direct via onderstaand contactformulier of per mail naar hr@aviateur.nl. Als je vragen hebt, kun je direct bellen met Jord Mulder (hoofd logistiek) op 0226-331169 of mailen naar j.mulder@aviateur.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren