A signature with taste

Al vanaf begin jaren ‘30 biedt Aviateur Banketbakkerijen een breed assortiment koek en cake van hoge kwaliteit aan, dat op zes locaties in Nederland wordt geproduceerd voor de nationale en internationale markt.

Een dynamisch familiebedrijf waar klantgericht werken, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Deze speerpunten zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering en dito samenwerking met onze afnemers. Elk geproduceerd koekje is daarbij een visitekaartje op zich; vervaardigd via de meest innovatieve en geavanceerde productieprocessen, maar toch altijd volgens ambachtelijk recept. A signature with taste.

Research & development (R&D)

Pro-actieve productontwikkeling vormt één van onze pijlers voor toekomstige groei. Enerzijds werken wij als private label producent samen met onze klanten om hun wensen omtrent de samenstelling van het assortiment te bepalen. Anderzijds wordt van ons verwacht dat we vooroplopen in het ontwikkelen van nieuwe koekjes en cakejes, volgens de laatst waarneembare trends. Wij zijn daarom binnen onze R&D afdeling dagelijks bezig met het verfijnen van bestaande recepturen en het ontwikkelen van nieuwe producten cq. concepten qua vorm, receptuur, vulling en decoratie. Ook de verpakking is steeds meer een manier om je te onderscheiden richting de consument, dus ook op dit gebied ontwikkelen we projecten met onze afnemers. Dat geldt niet alleen voor het verpakken van de koekjes zelf, maar tevens de presentatie op de winkelvloer.

over-de-aviateur-2
over-de-aviateur

Passie voor ‘koek en banket’

Onze passie voor koek en banketproducten is van generatie op generatie doorgegeven. Hoewel het in de jaren dertig opgerichte familiebedrijf intussen is uitgegroeid tot een grootschalige bakkerij, worden de authentieke recepten gekoesterd en voortdurend verder verfijnd.

In onze bakkerijen bakken we meer dan 100 soorten koek en cake. Een groot en divers aanbod smaakvolle en betaalbare producten voor consumptie op elk moment van de dag. Het streven is daarbij om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Hierdoor zijn wij in staat om heerlijke eindproducten te realiseren, ontstaan uit eerlijke grondstoffen.

Onze producten worden ontwikkeld op basis van het ‘low cost, high quality’ principe, voor met name de private labels van onze retailpartners. De lage prijzen kunnen wij bieden door efficiënt te werken en continu te streven naar kostenreductie. Hoogwaardige kwaliteit realiseren wij door gebruik te maken van de meest geavanceerde machines in combinatie met het verwerken van hoogwaardige ingrediënten in onze recepturen. Deze combinatie, plus onze schaalgrootte en hoge servicegraad hebben inmiddels geleid tot vele tevreden afnemers en consumenten in binnen- en buitenland.