Ambitieuze inpakoperators (M/V) die onze heerlijke koeken gaan verpakken – vestiging Broek op Langedijk

Aviateur Banketbakkerijen is een mooi familiebedrijf, gevestigd in Broek op Langedijk. In 6 moderne bakkerijen worden elke dag diverse soorten heerlijke koeken en cakes geproduceerd, waaronder Gevulde Koeken, Eierkoeken, Roomboter Cakes en Bokkenpootjes. Deze worden voornamelijk onder Private Label geleverd aan Nederlandse retailers en in het buitenland.

Voor onze centrale locatie in Broek op Langedijk, zijn we vanwege groei op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie Ambitieuze inpakoperator (M/V) .

Functie-informatie:

Als inpakoperator ben je verantwoordelijk voor een van onze moderne productielijnen vanaf het moment dat de koeken van de ovenband afkomen. Je hebt inzicht in en kunt omgaan met gerobotiseerde en geautomatiseerde inpaklijnen en bent in staat om leiding te geven aan het inpakteam van je lijn.

 

Uitgebreidere omschrijving van functie:

Werken als inpakoperator op de inpaklijnen van Aviateur betekent een drukke baan. Dat moet je absoluut liggen. Doordat de koek vanuit productie op je afkomt, moet je snel kunnen reageren. De koek moet worden ingepakt! Het is een dynamische functie, waarbij technisch inzicht zeer van pas komt. Je moet regelmatig de lijn ombouwen, product wissels voorbereiden en uitvoeren, flowpackers instellen, afstellen en omstellen, snelle wissels kunnen realiseren, stickermachines, dozensluit machines en robot armen instellen en monitoren. Daarnaast in een geautomatiseerd productie management systeem de noodzakelijke registraties doen en contra-monsters afhandelen.

Kortom, een drukke baan voor mensen met een flexibele en actieve houding. We zoeken “doeners” met overzicht!

Daarnaast stuur je uiteraard ook je team met mensen aan, die aan jouw lijn staan om trays te vullen, allerhande correcties uit te voeren en verpakte koek in dozen te doen.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt kennis van en ervaring met industriële processen, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie
  • Ervaring met het omstellen van (inpak) machines
  • Je hebt de vaardigheden om leiding te geven aan een team
  • Vaktechnische diploma’s (o.a. Vapro) zijn een pré
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen en beheerst de Nederlandse taal
  • Bereidheid om in een 2-ploegensysteem te werken

 

Sollicitatie:

Het betreft hier zelfstandige en dynamische functies binnen een gezond en groeiend bedrijf met uitstekende productiefaciliteiten. Indien je geïnteresseerd bent in een van deze functies, stuur dan je sollicitatiebrief binnen 14 dagen aan: De Aviateur Banketbakkerijen B.V., Postbus 46, 1720 AA Broek op Langedijk, t.a.v. mevrouw L. Lafeber.  Email: l.lafeber@aviateur.nl

Aanmelden

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.