Kwaliteit

De kern van ons bestaan is het leveren van de beste kwaliteit. In onze bakkerijen is de productie bijna volledig geautomatiseerd en zijn op diverse punten kwaliteitscontroles ingebouwd overeenkomstig de ISO- BRC-, IFS-, en HACCP-normen.De markt voor koek en banket wordt alsmaar veeleisender.
De consument verwacht banket van steeds hogere kwaliteit en stelt meer variatie en innovatie op prijs. De Aviateur heeft eigen proefbakkerijen waar nieuwe producten worden ontwikkeld en bestaande producten worden verbeterd.

Kwaliteitssystemen

De zorg om constante, hoge kwaliteit gaat bij De Aviateur ver. In eerste instantie richt die zorg zich op de producten, maar zeker ook op service, tijdige levering en correct transport. Maar ook op zaken als arbeidsomstandigheden en milieu. Niet voor niets was De Aviateur één van de eerste banketbakkerijen die het ISO 9000-certificaat in 1993 wist te verwerven.

Zowel voor, tijdens, als na het productieproces zijn door De Aviateur momenten en machines voor kwaliteitscontrole (visueel, smaak, zuiverheid, gewicht en veiligheid) ingebouwd. Wat productveiligheid betreft wordt al sinds 1997 het HACCP systeem toegepast, welke is geïntegreerd in ons kwaliteitssysteem. Bij De Aviateur wordt er continu gewerkt aan verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem.

De Aviateur Banketbakkerijen B.V. Vreekesweid 2 1721 PR Broek op Langedijk Postbus 46 1720 AA Broek op Langedijk T: +31 226 - 33 11 00 F: +31 226 - 33 11 20 E: info@aviateur.nl